Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πώς να δημιουργήσετε ένα website που θα σας φέρει κέρδη

Ακόμα δεν έχετε καταφέρει να αποκομίσετε κέρδη από το site σας; Είναι σωστές οι μέθοδοι που έχετε ακολουθήσει;
Μήπως πρέπει να σκεφτείτε οτι πρέπει να κάνετε ορισμένες αλλαγές;
Σε αυτό το άρθρο θα σας αναφέρω ορισμένες τεχνικές που είναι ικανές να σας φέρουν πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καταρχήν πρέπει να προσπαθήσετε να χτίσετε ένα καλό όνομα στον κοινό που απευθύνεστε. Πρέπει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας, ώστε οτιδήποτε τους προτείνετε να φαίνεται μια σωστή πρόταση στα μάτια τους. Αυτό θα το καταφέρετε με το περιεχόμενο του site. Πρέπει να παρέχει σωστή πληροφόρηση. Ο επισκέπτης πρέπει να μαθαίνει κάτι που θα του φαίνεται χρήσιμο.

Πειραματιστείτε με τον χρωματικό συνδυασμό που χρησιμοποιείτε στι site. Έρευνες έχουν αποδείξει οτι υπάρχουν χρωμτικοί συνδυασμοί που κρατούν τον επισκέπτη στο site, και άλλοι που τον διώχνουν. Αυτό εξαρτάται από την αγορά που απευθύνεστε και από την κάθε καμπάνια σας.

Διαλέξτε προσεκτικά το όνομα του site. Ένα όνομα που μπορεί κάποιος να το διαβάσει εύκολα και να το θυμάται μπορεί να σας φέρει αρκετούς επισκέπτες ξανά στο site σας. Έχει μεγάλη σημασία στο τίτλο του site σας να υπάρχει η λέξη-κλειδί (keyword) που έχετε επιλέξει για να βρεθείτε ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης.

Δώστε προσωπικό χαρακτήρα στα emails που στέλνετε στους υποψήφιους πελάτες. Θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαβαστούν, από τα emails που έχουν έναν γενικό χαρακτήρα.

Χρησιμοποιήστε την δύναμη των blogs για να διαφημίσετε το περιεχόμενο του site σας. Ποστάρετε συχνά, διαφημείστε τις προσφορές σας, κεντρίστε το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας, και τελικά στείλτε τους αναγνώστες του blog στο site σας.

Να είστε διαθέσιμοι στους επισκέπτες σας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση που θέλουν κάνουν. Οι "πελάτες" σας πρέπει να ξέρουν οτι μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας και οτι είστε πάντα στην διάθεσή τους για βοήθεια. Πρέπει να ξέρουν οτι μπορείτε να τους δώσετε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα τους εμφανιστεί σχετικά με το αντικείμενο του site σας.

Γενικά πρέπει να πειραματιστείτε αρκετά μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε. Αν κάτι δεν φέρνει αποτέλεσμα, τότε δοκιμάστε κάτι άλλο. Το σίγουρο είναι οτι υπάρχει αγοραστικό κοινό για όλες τις αγορές στο ίντερνετ και οτι κάποιοι επιτυγχάνουν ενώ κάποιοι άλλοι όχι!

Αυτοί που επιτυγχάνουν δεν είναι διαφορετικοί από εσάς, δεν έχουν περισσότερο μυαλό από εσάς, δεν είναι πιο ικανοί από εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου