Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Μάθετε πώς θα βρείτε μια προσοδοφόρα αγορά

Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ασχοληθούν με την δουλειά στο ίντερνετ και δεν ξέρουν με ποιον τομέα να ασχοληθούν σαν affiliates. Οι περισσότεροι με ρωτούν για 2-3 αγορές που θεωρούν οτι είναι οι πιο προσοδοφόρες. Βεβαίως ο τομέας της υγείας, της δίαιτας, των βιταμινών και γενικά της ευεξίας και της υγείας είναι ένας μεγάλος τομέας με μεγάλο αγοραστικό κοινό, αλλά και ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Υπάρχουν τομείς που δεν πάει το μυαλό μας, με πολύ μικρό ή καθόλου ανταγωνισμό που μπορεί με λιγότερες επισκέψεις στο site ή στο blog μας να κερδίσουμε αρκετά χρήματα.

Θέλει μεγάλη έρευνα και προσοχή για να βρούμε τον τομέα (niche) που θα ασχοληθούμε, για να έχουμε ελπίδες να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Προ 2 μηνών έπεσε η προσοχή μου σε έναν κατατοπιστικό οδηγό του Eamon Diamond με τίτλο Understanding Niche Marketing. Είναι ένας πλήρης οδηγός που βοηθάει απίστευτα να βρούμε αγορές που δεν έχουν ανταγωνισμό και κυρίως αγοραστικό κοινό. Δηλαδή μας λύνει τα χέρια και μας απαλλάσσει από μεγάλο κόπο, προκειμένου να βρούμε την αγορά που θα δραστηριοποιηθούμε.

Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες σε βίντεο βήμα προς βήμα που αν τις ακολουθήσουμε είναι σίγουρο οτι θα έχουμε σπουδαία αποτελέσματα. Είναι σαν ένας δάσκαλος που σε παίρνει από το χέρι και σου υποδεικνύει τί πρέπει να κάνεις εξηγώντας σου ταυτόχρονα και το γιατί. Είναι αξιοπρόσεκτος ο τρόπος που σε κατευθύνει με απλά λόγια και κατανοητά. Αρκεί βεβαίως να γνωρίζεις αγγλικά.

Από την στιγμή που ασχολήθηκα με τον οδηγό Understanding Niche Marketing, ασχολήθηκα με αγορές που ούτε είχα φανταστεί οτι μπορεί να απέδιδαν κάτι, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Αν είχα στα χέρια μου αυτόν τον οδηγό όταν πρωτοξεκίνησα, ίσως να είχα γλυτώσει και 1 χρόνο σκληρής δουλειάς στο σπίτι.  Αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον καταπληκτικό οδηγό κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου