Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Χρειάζεσαι έναν μέντορα!

Ο καλύτερος τρόπος να αρχίσεις να ασχολείσαι με την προσπάθεια να κερδίσεις χρήματα στο ίντερνετ, είναι να εκπαιδευτείς από έναν δάσκαλο-μέντορα ο οποίος θα σε κατευθύνει βήμα-βήμα στο τί πρέπει να κάνεις.
Αυτό το θέμα με απασχόλησε στην αρχή κι εμένα, και ήρθα σε επαφή με πολλούς από τους αποκαλούμενους γκουρού προσπαθώντας να καταλάβω ποιος θα μπορούσε να με διδάξει, να μου λύσει τις απορίες και να με καθοδηγήσει.
Μετά από πολλές επαφές που έκανα κατέληξα στον Chris Farrell. Μου τον συνέστησε ο Γιώργος Ταμπακάς που έχει το makemoneyonline.gr και θα τον ευγνωμονώ πάντα γι αυτό.
Ο Chris Farrell ασχολείται με το internet marketing 4 χρόνια περίπου και ψηφίστηκε ο νο1 internet marketer για την περσινή χρονιά.
Ο λόγο του είναι απλός, λιτός, με αρκετό χιούμορ και οι οδηγίες του είναι σαφείς. Δεν υποδεικνύει μόνο τί πρέπει να κάνεις, αλλά σου εξηγεί όλη την λειτουργία μιας ενέργειας που πρέπει να κάνεις.
Σου συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα να έρθεις σε επαφή μαζί του, να τον γνωρίσεις για να διαπιστώσεις πόσο γοητευτικός είναι ο τρόπος διδασκαλίας του.
Δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ για να τον γνωρίσεις, απλά επισκέψου το site του και κάνε μια περιήγηση στο πλούσιο δωρεάν υλικό που θα βρεις εκεί!
Κατόπιν αν θέλεις να δεις σειρές μαθημάτων για τις οποίες απαιτείται να γίνεις μέλος, μπορείς να κάνεις μια δοκιμαστική εγγραφή 2 εβδομάδων με κόστος λιγότερο από 5 ευρώ, και μετά αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις. Σου εγγυώμαι πάντως οτι αξίζει.

Για να γνωρίσεις τον Chris Farrell κάνε κλικ εδώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου