Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Χρήσιμες οδηγίες για να φέρετε επισκέπτες στο site σας


Παρακάτω θα σας δώσω οδηγίες για να φέρετε επισκέπτες στο site σας. Διαβάστε τις προσεκτικά και αρχίστε αμέσως να τις εφαρμόζετε.

Οδηγία 1

Αν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας προσπαθήστε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενό του με χρήσιμες πληροφορίες. Μην αντιγράφετε περιεχόμενο από άλλα ανταγωνιστικά sites γιατί αυτό τιμωρείται από τις μηχανές αναζήτησης.

Οδηγία 2

Οι επισκέπτες σας θα εκτιμήσουν το site σας αν τους προσφέρετε δωρεάν χρήσιμα εργαλεία. Προσπαθήστε να κινήσετε το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το site σας. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουν να επισκέπτονται το site για να βρίσκουν πληροφορίες και εργαλεία που τους κινούν το ενδιαφέρον.
Επίσης προσπαθήστε να τους προσφέρετε μικρά μπόνους, παιχνίδια, και διαγωνισμούς. Αυτό ευχαριστεί τους επισκέπτες και τους ωθεί να επισκέπτονται συχνότερα το site.

Οδηγία 3

Προσπαθήστε να μαζέψετε όσο περισσότερες διευθύνσεις emails μπορείτε των επισκεπτών σας και αρχίστε να τους στέλνετε κάθε βδομάδα ένα newsletter με ενημερώσεις και άρθρα σχετικά με το site για να τους κινείτε το ενδιαφέρον να το επισκέπτονται συχνότερα.

Οδηγία 4

Γραφτείτε σε forums με αντικείμενο σχετικό με το site σας. Γίνετε ενεργά μέλη αυτών των forums γράφοντας απόψεις και άρθρα που θα φαίνονται ενδιαφέροντα στα άλλα μέλη που θα τα διαβάσουν. Χτίστε ένα προφίλ που τα άλλα μέλη θα εμπιστεύονται. Κάντε το ίδιο και σε σχετικά blogs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου